woensdag 22 mei 2013

Weer aan het werk

Zo inmiddels ben ik weer 2 dagen aan het werk en al weer aan vakantie toe! Grapje hoor want ik vind werken in het atelier erg leuk en doe het dan ook met veel plezier. Gisteren ook weer een workshop gehad en ook morgen avond is er weer een workshop. Vanavond lekker vrij dan kan ik verder met weer een nieuw ontwerp van mijzelf! Nog heel even geheim!
Vandaag drukgeweest met het maken van de materiaal pakketjes bij de patronen van de eierwarmer van Duimelotje. In deze pakketjes zit echt alles wat je nodig hebt om de figuren te maken. Wij hebben er voor gekozen om ook de wol en het borduurgaren er in te doen. Dit is wel veel werk maar als je dan een pakketje meeneemt naar bijv. de comping heb je in ieder geval alles bij de hand en grijp je niet mis! Ik heb nu zelf op vakkantie ook gemerkt hoe handig dit is. Ik had namelijk alles los meegenomen en natuurlijk kwam ik vanalles tekort zoals o.a  wit garen en rood vilt. Met een compleet materiaal pakket heb je deze ergenis niet zo snel!
Vandaag is er ook een pakketje van Duimelotje uitgekomen (zonder garen en vulwol) die heel leuk bij de eierwarmers past. Ik heb het net al op de site gezet. De krant, schaar en het klosje zitten ook in het pakketje!

Geen opmerkingen: