dinsdag 25 februari 2014

Baby mutsje en slofjes

a.s. zaterdag 1 maart is er weer een workshop natvilten in het atelier. Er is nog plaats voor 2 deelenemers. Dit schattige mutsje en slofjes zijn in 1 dag te maken en je hoeft hier geen ervaring voor te hebben. Natuurlijk mag je ook een hoed of een paar sloffen voor je zelf maken. De prijs van deze workshop is slchts €65,00 en dit is inclusief al het materiaal en de hele dag koffie thee en natuurlijk een lunch. geef je snel op want vol is echt vol.

zondag 23 februari 2014

Vrije dag

Vandaag een heerlijke vrije dag, na een drukke periode. Vanmorgen  aan tafel zitten knutselen en als ik naar buiten kijk zie ik dit schattige tafereeltje. Zelf heb ik moeite om te zien of het een koolmeesje of een pimpelmeesje is maar op de foto kan je duidelijk zien dat het een pimpelmeesje is. hij heeft namelijk een blauw koppie!Voorlopig even geen beurzen, de eerste markt is op zaterdag 22 maart op de Wonnebalt dit is de vrije school  in Den Haag bij mij in de buurt. Natuurlijk komen de voorjaars open dagen er ook weer aan en daar moeten we nog wel het een en ander voor doen. Het thema is 'Zeg het met bloemen"maar we zijn ook druk met het maken van een prachtige boerenschuur vol met allemaal dieren. Er komt dus weer veel nieuws tijdens deze dagen in april! Noteer de datum vast in uw agenda, donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 april

woensdag 19 februari 2014

Terug van Zwolle


Na een hele gezellige drukke beurs zijn we weer terug op honk! Dit jaar zijn we voor het eerst met deze combinatie richting beurs gegaan. Een hele onderneming maar heerlijk om je eigen bed bij je te hebben! Het was nog even spannend of alles wel mee kon maar gelukkig heb ik door de jaren heen aanrdig leren inpakken en ik weet ook wel een beetje wat er allemaal mee moet. Natuurlijk kan je het nooit precies inschatten maar we hebben niet heel veel misgegrepen en alles meenemen is toch onmogelijk. Thuis weer uitpakken en opruimen, dit kost ook veel tijd ook omdat ik dat het weer anders wil inrichten. De winter uitstalling kan de kast in en daar voor in de plaats komt dan de Pasen.
Het is nog niet klaar maar ik hoop het morgen af te kunnen maken! Vandaag ook de website weer bij gewerkt en alle nieuwe pakketjes erop gezet!

zaterdag 8 februari 2014

Nieuw materiaal pakket IJspret

Ook van dit patroon zijn de materiaal pakketten klaar. Het materiaalpakket kost 22,50 en ook het patroon kan je in het atelier kopen voor €4,95 Voor de duidelijkheid even het verschil tussen patronen en pakketten. In pakketten zit altijd materiaal en ook het patroon en een beschrijving. Deze pakketten zijn dus compleet. Bij materiaal pakketten zit geen patroon, dit zijn service artikelen die gemaakt worden bij patronen die door andere gemaakt worden. Zo maken bijv. Corina en septembersring alleen maar patronen en ik maak hierbij de materiaal pakketten. Natuurlijk kan je in het atelier beide kopen. Er zijn mensen die alleen de patronen kopen omdat ze zelf veel materiaal hebben en dat is natuurlijk geen probleem maar een materiaal pakket kopen zonder patroon is niet logisch want zonder patroon kan je er niets mee! Natuurlijk neem ik ook dit materiaal pakket+patroon mee naar Zwolle en ook het voorbeeld mag mee! Kom dus langs om al het moois te bekijken. We staan direkt als twee kraam rechts bij de ingang! (Een handig plek want dit is ook weer de uitgang)

donderdag 6 februari 2014

Voorbereidingen voor Zwolle

Druk aan het werk met de voorbereidingen voor de Handwerkbeurs in Zwolle. Altijd weer een klus om te bedenken wat ik allemaal mee moet nemen. Gaan de winterpakketjes nog mee of neem ik alleen het voorjaar mee???? Vandaag is Corina weer met een nieuw patroon uitgekomen dus moeten die winterpakketten zeker mee maar ook de andere?? Van het nieuwe ontwerp vandaag een aantal pakketten maken maar hoeveel? Alles meenemen is onmogelijk want in heb maar een stand van 6 meter en alles moet ook een beetje mooi uitkomen. Natuurlijk moeten alle nieuwe pakketjes mee zoals deze twee schattige paastakhangertjes( ik heb 4 kleurcombinaties) in grote gatalen mee maar dat moet ook nog ingepakt worden want ook in het atelier vlogen ze de deur uit. Gelukkig hebben al een flink aantal mensen aangegeven wat ze in ieder geval willen hebben zodat ik voor hun al een tasje met de spulletjes klaar heb staan. Wil je niet misgrijpen is dit een goed idee want dat kan een teleurstelling voorkomen. Ik ga dinsdagavond al naar Zwolle dus wil je dat ik iets meeneem laat dit dan op tijd weten!